Isa:últim dia!

Hola! Hui ja és el nostres últim dia en la universitat, per una part estem contents perquè per fi podrem començar les nostres vacances i dormir un poc mes! Però també ens dona un poc de llàstima no tornar a vore als nostres companys, encara que ja estem pensant en fer algun dinaret per reunir-nos tots un altra volta.

Per la matí hem estat acabant en nostre Power point fins les 11 que ens hem anat en Ana i hem estat explicant-li als companys en què ha consistit el nostre treball i les nostres impressions respecte al praktikum. Deprés hem vingut ací, a l’aula d’informàtica on hem estat tots els dies contant les nostres experiències.

I ara estem convidats a un xicotet aperitiu per acomiadar-nos.

Bueno per a finalitzar he de dir que m’ha agradat molt realitzar aquest projecte i encara que en alguns moments ens hem cansat  i fins i tot avorrit, crec que ha valgut la pena participar i he aprés moltes coses noves.

Adéu a toots!0 comments ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below..

You must log in to post a comment.