Isa: Tercer dia

Hola, ja estic un altra volta ací, hui també  vaig a contar-vos el que he fet.

Per la matí hem estat amb Raquel dibuixant en els plànols els llocs què visitarem ahir, després quan ha vingut Vicent ens hem anat amb ell i amb Xavi (el nostre càmera) a visitar el Castell de Bairén.  Desde allí hi ha unes vistes impressionants de tota Gandia. Hem pogut  veure la marjal,l’ullal, la mar…, fins i tot hem pogut veure la meua ciutat, Cullera.

Quan hem tornat al despatx de Vicent hem passat les fotos que haviem realitzat de les vistes del castell a l’ordinador.

 

Després de dinar hui ens han portat a visitar la biblioteca. A tots ens ha agradat molt la biblioteca ja que és molt gran i té un espai espectacular, però sense dubte el que més ens ha agradat a tots ha sigut l’àrea de descans. Després d’ estar tot el dia treballant el que millor ens ha vingut a sigut poder sentar-nos ( fins i tot alguns s’han xitat) a descansar un ratet.

Però a les 3 i mitja ens hem tingut que anar perquè teníem una xerrada amb Alberto Conejero “El jefe” . La veritat ningú tenia massa ganes d’ anar, ja que ens esperàvem la típica xarla avorrida que dura hores i hores, però al final resulta que  no ha sigut gens avorridat,  i a la majoria ens ha agradat.

I així es com hem finalitzat la nostra tercera jornada a Gandia.